Cautare

4353 de rezultate pentru "accident grav de circulatie in localitatea stefanesti video" (8.22 secunde)
La data de 11 noiembrie 2010, in jurul orei 23.40, C. Stefan de 44 de ani din jud. Giurgiu, avand permisul de conducere retinut, a condus un autoturism marca Dacia Logan, pe bld. ... Cand a ajuns la intersectia cu P-ta Romana, a surprins si accidentat grav pe N.
Liderul PNL Calin Popescu-Tariceanu s-a declarat convins duminica, la Chitila, ca, la 1 iunie, liberalii vor castiga alegerile, anuntandu-si sustinerea pentru actualul primar, Emilian Oprea, si pentru proiectele acestuia privind soseaua de centura, parcul dendrologic si piscina olimpica.
69+780, in localitatea Romanesti, judetul Gorj, se va inchide astazi si pana pe 31 iulie 2012, pentru executia lucrarilor la pasajul de calea ferata, se arata intr-un comunicat al Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania.
Doua persoane au ajuns ieri la spital, dupa ce masina in care se aflau a intrat intr-un sant.
Caruselul luminos de la Nanesti (Autor: ... FARCAS) In anul 1998, scriitorul Ion Hobana, astronomul Harald Alexandrescu si subsemnatul am luat initiativa de infiintare a Asociatiei pentru Studiul Fenomenelor Aerospatiale Neidentificate (ASFAN), ca o organizatie de specialisti din diferite discipline relevante in cercetarea OZN.
Plenul Senatului a adoptat ieri, în unanimitate, cu 83 de voturi, cererea de reexaminare transmisa de presedintele Traian Basescu privind modificarile aduse la Codul de Procedura Penala si la Codul Penal.Senatorii au decis ca înregistrarile ambientale sau accidentale efectuate de catre parti sau de alte persoane, nu constituie mijloace de proba, cu exceptia infractiunilor contra persoanei, a patrimoniului, a actelor de coruptie sau de crima organizata.
Plenul Senatului a adoptat ieri, în unanimitate, cu 83 de voturi, cererea de reexaminare transmisa de presedintele Traian Basescu privind modificarile aduse la Codul de Procedura Penala si la Codul Penal.Senatorii au decis ca înregistrarile ambientale sau accidentale efectuate de catre parti sau de alte persoane, nu constituie mijloace de proba, cu exceptia infractiunilor contra persoanei, a patrimoniului, a actelor de coruptie sau de crima organizata.
Ministrul de Interne, vicepremierul Dan Nica, a anuntat, luni, dupa BPCC, ca PSD si PD-L au convenit ca alegerile prezidentiale sa se desfasoare la 22 noiembrie si 6 decembrie, Guvernul urmand sa nu aduca niciun fel de modificari asupra conditiilor de desfasurare.
La data de 04 aprilie 2011, in jurul orei 11:00, B. Nicolae de 30 de ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Dacia Logan pe bd. ... La intrarea in pasajul subteran Unirii, a surprins si accidentat pe R.
La data de 21 iunie 2011, in jurul orei 17:00, Serviciul Omoruri din cadrul Politiei Capitalei a fost sesizat prin Dispeceratul 112 cu privire la faptul ca intr-un apartament situat in str.
La data de 08.08.2011, Tribunalul Bucuresti a a emis un mandat de arestare pe numele lui Lupes Stefan Ionut de 22 de ani, din judetul Vaslui, pentru savarsirea infractiunilor de omor deosebit de grav si talharie, iar la data de 11.08.2011 a emis un mandat de urmarire internationala in vederea extradarii, precum si un mandat european de arestare pe numele acestuia.
ORA DE VARA 2013: Cand si de ce isi fixeaza romanii ceasurile ORA DE VARA 2013: Romania a trecut in noaptea de sambata spre duminica la ora oficiala de vara, ceasurile fiind date inainte cu o ora, astfel ca ora 3.00 a devenit ora 4.00.
Prima zi a lunii aprilie va inregistra un record in ceea ce priveste numarul de scumpiri la produse si servicii. Initial, unele cresteri de preturi trebuiau facute la 1 iulie, insa la sugestia Fondului Monetar International, Guvernul a decis sa le aglomereze pe toate la 1 aprilie.
Cum au reusit romanii sa spulbere o intreaga armata maghiara de tancuri in Africa: "I-am scos de pe harta" Ca niste fantome cenusii de otel, tancurile se misca greoi prin pacla deasa care se ridica peste ruinele fumegande ale orasului:
FARCAS) In Statele Unite si in Canada exista numeroase persoane interesate de fenomenul OZN care sunt convinse ca cercuri oculte ale guvernului SUA stiu mai multe despre prezenta extraterestra pe Pamant decat sunt dispuse sa declare.
Imagini NASA si viata in Galaxie (Autor: ... FARCAS) Teoreticienii conspiratiei sunt convinsi ca NASA musamalizeaza dovezile vizitelor si ale prezentei extraterestre pe planeta noastra si in jurul ei.
Exista o teorie foarte circulata pe net demna de atentia ta. ... Sau dupa cum au spus unii adepti ai teoriei conspiratiei, ei sunt un fel de camere video extraterestre care ne urmaresc fiecare miscare.
FARCAS) Contactatii sunt persoane care pretind nu doar ca au avut o intalnire de gradul IV, dar si ca sunt in permanenta legatura cu extraterestrii, avand, in calitate de mesageri ai unei inteligente suprapamantene, misiunea de a raspandi anumite informatii printre oameni, in general avertismente (uneori cu tenta apocaliptica), privind comportamentul nostru.
Farcas) In perioada 29 aprilie - 3 mai 2013, s-a derulat la Washington asa-numita AUDIERE A CETATENILOR PRIVIND DEZVALUIREA (Citizen Hearing on Disclosure) privind dovezi ale unei prezente extraterestre pe planeta noastra.
Un american, membru in grupul extremist al shebabilor somalezi, a criticat pe internet discursul presedintelui american Barack Obama (foto) adresat lumii musulmane si a avertizat ca tot mai multi americani se alatura luptei impotriva "tiraniei" Statelor Unite.
google-analytics.com